Polisjakt efter misstänkt rattfyllerist

Publicerad:

En polispatrull försökte vid 17.30-tiden på tisdagskvällen stoppa en personbil vid Floby utanför Falköping. Personbilen avvek dock från platsen varpå en polisjakt inleddes på väg 181 och slutade vid en grusväg i området.

Under jakten tappade bland annat den misstänkta bilen delar av avgassystemet och när bilen väl stoppades återfanns en ensam förare i bilen. Föraren, en man, misstänkts nu för rattfylleri och då han även saknade körkort misstänks han för grov olovlig körning.

Artikeltaggar

Falköpings kommunNyheter

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare