Hoppa till huvudinnehållet

Cyklar halvt dygn för god gärning

Publicerad:

Friskis och Svettis-föreningarna i Skövde, Mariestad och Skara gör gemensak sak och samlar in pengar till Barncancerfonden under Spin of Hope.

Under den riksomfattande aktiviteten Spin of Hope den 17 mars kan företag, kompisgäng eller föreningar tillsammans hålla i gång en spinningcykel i 12 timmar. Varje lag får innehålla max 12 deltagare och betalar en anmälningsavgift på 1 500 kronor (eller 3 000 kronor för en guldcykel) som oavkortat går till Barncancerfonden.

Camilla Berglind hoppas på stor uppslutning under Spin of Hope.
Camilla Berglind hoppas på stor uppslutning under Spin of Hope. Foto: Friskis&Svettis

I Skövde gör Friskis och Svettis-föreningarna i Skövde, Mariestad och Skara en gemensam kraftsamling för att bidra till insamlingen.

– Jag hoppas verkligen att så många som möjligt tar tillfället i akt att göra en god gärning samtidigt som man får träna och ha kul, säger Camilla Berglind, verksamhetschef på Friskis och Svettis i Skövde.

Artikeltaggar

NyheterSkövde kommun

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.