Nya anläggningen börjar ta form - på pappret

Träna & må bra
PUBLICERAD:
Projektet för “nya”Lillegården går framåt - nu har projekteringen inletts. Bilden på Michael Aychouh, Ingemar Linusson och Peter Gejervall, RW-skolan, togs för några veckor sedan när planerna presenterades.
Foto: SLA/Arkiv
Projekteringen för den nya Lillegårdsanläggningen har inletts - med idrottshall för RW-skolan där även gymnastikföreningen får permanenta lösningar, padelarena, boulehall, kafé och lobby. Byggnaden, som byggs ihop med Billingehov, blir klar hösten 2020.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.