Seger för Skövde HF som spelade för jämlikhet

Handboll
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Skövde HF, till kvällen i ett rosa matchställ i en manifestation för kvinnans lika värde, besegrade Västeråsirsta HF.
Foto: Erica Augustsson
Skövde HF tillägnade SHE-mötet med Västeråsirsta HF åt kampen för kvinnans lika värde och samtidigt stötta kampen mot bröstcancer. Därför spelade laget i ett för torsdagskvällen rosa matchställ och samtidigt skänkte SHF 50 procent av överskottet från matchens entréintäkter till bröstcancerfonden. SHF vann matchen med 34-32.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.