Ulvåkers IF värvar spelare ifrån Hjo

Fotboll
PUBLICERAD:
Ulvåkers IF har gjort klart med spelaren Robert Knutsson som därmed lämnar IFK Hjo.
Foto: Erica Augustsson
Ulvåkers IF rustar sig för spel i division 4. Jesper Magnisson fortsätter som spelande tränare. Även de spelande assisterande tränarna Mikael Almered och Marcus Hjort har bestämt sig för att köra vidare. Nu står det också klart att Robert Knutsson lämnar IFK Hjo för spel i Ulvåkers IF till nästa säsong.

Ulvåkers IF vann division 5 östra tidigare i höstas och säkrade därmed avancemang till division 4. Ulvåker ser nu om sitt hus inför återkomsten nästa säsong och det står klart att flera tongivande spelare har valt att fortsätta.

Jesper Magnisson fortsätter som spelande tränare i Ulvåkers IF.
Foto: Erica Augustsson

Spelande tränaren Jesper Magnisson skrev på ett nytt kontrakt efter att seriespelet var avslutat och i hans spår följde även målvakten Mikael Almered och backen Marcus Hjort som har varit spelande assisterande tränare under den här säsongen.

Sedan har Ulvåkers IF även gjort klart med spelaren Robert Knutsson som därmed lämnar seriekollegan IFK Hjo.

Dessutom har spelarna Simon Kotka, William Bloom och Johan Carlén förlängt sina kontrakt, allt enligt klubbens hemsida.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.