Föreläsning med Håkan Andersson

Läsarnas
PUBLICERAD:

6 november ordnade RSMH Sesam Skövde en föreläsning på Rosenhaga (socialpsykiatrin). Föreläsare var psykiatrikern Håkan Andersson, även känd som radiodoktor i P4 Skaraborg. Han började med att berätta om vad han upplevde när han förlorade synen på grund av en stroke då han befann sig i Afrika. Sedan förgyllde han kvällen med en massa upplevelser och minnen som hänt både som privatperson och i yrket. På ett lättsamt sätt vävde han in tänkvärda saker som handlade om psykiska problem.

RSMH Sesam Skövde tackade Håkan för en givande föreläsning och även de åhörare som efter föreläsningen samlades till en del frågor och diskussion.

Sesam har fler evenemang på gång och vidare information kommer i SLA under Föreningsnytt.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.