Vasaorden tittade på Rapps konst

Läsarnas
PUBLICERAD:

Onsdag kväll den 7 november besökte drygt 20 medlemmar i Vasaorden logen Skövde Christer Rapps kontor under ett par timmar för att se på hans privata konstsamling där. Konstsamlingen har Christer Rapp satt och ställt upp på kontoret, i korridorer och kontorsrum. Konstverken består av skulpturer, tavlor och annan konst i stor omfattning.

Christer Rapp mötte upp på kontoret, där han inledningsvis bjöd på en välkomstdrink. När alla hade samlats inledde han med att berätta dels om Rapp fastighets historia och dels om konstsamlingen. Därefter gick vi gemensamt eller enskilt runt på kontoret och tittade på konstsamlingen, som var mycket sevärd med konst av både kända och mindre kända konstnärer. Efter rundturen samlades vi slutligen i kontorets lunchrum. Där avslutades kvällen med att Christer Rapp bjöd på snittar samtidigt som han berättade lite mer om sin konstsamling och svarade på våra frågor. En mycket intressant kväll med mycket sevärd konst och en generös och gästvänlig värd.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.