Stökigt på Bogrens Salonger

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Det var stökigt på och utanför Bogrens Salonger i Skövde under fredagskvällen och natten mot lördagen.

– Först var det en misshandel vid 23-tiden på fredagskvällen där en man ska ha slagit till en annan man på gatan. Det uppstod dock inga allvarliga skador i samband med misshandeln och den person som misstänks för misshandeln släpptes efter förhör under lördagsmorgonen, säger Anders Asplund, stationsbefäl vid Skövdepolisen.

Förutom misshandeln omhändertogs även en person för fylleri och en anmälan om misstänkt narkotikabrott upprättades.

– Totalt hade vi tre personer omhändertagna i arresten under natten, säger Asplund.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.