Däldernas barnkör underhöll PRO Skövde

Läsarnas
PUBLICERAD:

Det var fullsatt när PRO Skövde hade sin medlemsträff. Ordföranden Christer Rönn började med att hälsa de drygt 130 nya och gamla medlemmar som slutit upp välkomna till PRO Skövdes decemberträff. Efter detta var det dags att informera om kvällens program. Det genomförs ingen decemberträff i PRO Skövde utan ett stämningsfullt tema. I år var det luciatåg med skönsång från Däldernas kapells barnkör under ledning av Christina Stridsborg. Efter den uppskattade sången var det dags för det goda fikat serverat av den alltid så vältrimmade kaffekommittén.

Efter detta informerade programkommitténs ansvariga Laila Prim om kommande verksamhet. Här informerades om föreningens 75-årsjubileum och nästa medlemsträff som blir 16 januari där vi kommer att få lyssna till ett kåseri om att jobba med tänder genom åren. Mötet avslutades med lotteri där blommor och kaffepaket fick nya lyckliga ägare.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.