LF-seniorer gästade Ryttmästarbostället

Läsarnas
PUBLICERAD:
Bernhard Englund.
Foto: SLA/Arkiv

Drygt ett 50-tal medlemmar från Skövdes Lärarförbunds senioravdelning plus några vänner gästade det fantastiska Ryttmästarbostället vid Simsjön torsdagen den 6 december och njöt av ett rikligt och välsmakande julbord. Majoren Bernhard Englund var som vanligt i högform och guidade gästerna före, under och efter julmåltiden på ett informativt, pedagogiskt och underhållande sätt i tre och en halv timme genom de fantastiskt väl inredda rummen. Med välförtjänta och kraftiga applåder tackades majoren av gästerna, som berikats med massor av svensk historia, historier, anekdoter, god julmat och diverse snapsvisor.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.