Skövde AIK-trio till Tidaholms GIF

Fotboll
PUBLICERAD:
Foto: Erica Augustsson
Tidaholms GIF har gjort klart med tre spelare ifrån Skövde AIK:s akademilag till nästa säsong.
Albin Hoffman och Filip Lundgren återvänder till TGIF efter två år i SAIK och dessutom har Jacop Eriksson bestämt sig för en flytt till Tidaholm.

Tidaholms GIF lyckades säkra nytt kontrakt i division 3 under 2018. Nu förbereder sig klubben inför en ny säsong nästa år och ser över sitt hus.

Nu har TGIF gjort klart med tre spelare ifrån Skövde AIK:s akademilag.

Det handlar om duon Albin Hoffman och Filip Lundgren som åter vänder till TGIF och Ulvesborg efter två år i SAIK samt Jacop Eriksson som också har bestämt sig för att ta steget över till TGIF.

Eriksson har Våmbs IF som moderklubb men har tillhört SAIK de senaste fyra åren.

– Det är såklart jättekul att hamna här. Jag har kollat på Gif rätt länge och bara hört gott om föreningen, så det är kul att komma hit. Det är en rolig utmaning, säger Jacob Eriksson om flytten till TGIF till klubben hemsida.

Albin Hoffman, som har Ekedalens SK som moderklubb, och Filip Lundgren begick båda A-lagsdebut i TGIF innan duon lämnade för spel i Skövde.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.