Tio miljoner motorer har tillverkats på Volvo

Näringsliv
PUBLICERAD:
Milstolpen firades med en gruppbild på alla medarbetare som fanns på plats i fabriken denna dag.
Foto: Volvo Cars
Den 6 december nådde Volvo Cars i Skövde en riktig milstolpe. Fabriken har nu tillverkat tio miljoner motorer sedan starten 1990.

Volvo Cars motorfabrik i Skövde firade på torsdagen att man sedan starten tillverkat 10 miljoner motorer.

- Dagen firades med tårta till alla anställda och en gruppbild på alla medarbetare som fanns på plats i fabriken denna dag. Det är ett fantastiskt antal motorer som lämnat Skövdefabriken genom åren, säger Lena Bergqvist, platschef för motorfabriken i Skövde, i ett pressmeddelande.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.