Tibro konstförening hade utlottning

Läsarnas
PUBLICERAD:
Kjell Hägg, Yvonne Granli och Ulla-Britt Rehnström var de tre första pristagarna.
Foto: Sture Doverfors

Enligt tradition 1:a advent stod dörren öppen under söndagseftermiddagen för utställningen ”Årets Skörd” på Ateljé Blocking. Ett rekordstort antal besökare tog tillfället i akt att titta på de konstverk, som Tibro Konstförening köpt in under året för utlottning bland sina medlemmar.

Ett stort antal förhoppningsfulla medlemmar bänkade sig sedan på Ateljé Blocking på kvällen för att lyssna till den alltid lika spännande dragningen av vinnarna vid årets stora konstutlottning. Även två närvarovinster lottades ut. Under kvällen underhöll också musikgruppen ”Fredrik Åkares Drängar” med musik, som verkligen uppskattades.

På onsdagen samlades alla vinnarna på Ateljé Blocking för att i turordning välja sina vinster. Hela 31 vinster delades ut och dessutom två stycken tioårsvinster och en värvarvinst. Detta innebär hela medlemsavgiften för 418 medlemmar. Lycklig förstapristagare blev Ulla-Britt Rehnström.

Två vinster utlottas bland dem som varit medlemmar i minst tio år och aldrig vunnit. Vinnare här blev Inger Warholm och Bo Arvidssonsson.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.