Hörselskadade bjöds på julbord

Läsarnas
PUBLICERAD:
Även om maten smakade bra så har makarna Ekelöf, Kerstin (ordförande) och Carl-Herman (sekreterare), all anledning att se bekymrade ut nu när föreningen riskerar att bli vilande.
Foto: Bengt Gereonsson

När Skövde/Tibros HRF-förening bjöd sina medlemmar på julbord var den goda stämningen blandad med vemod och allvar. Föreningens styrelse har av åldersskäl aviserat sin avgång vid årsmötet i början på 2019, läget är kritiskt då man inte har lyckats värva någon som vill driva föreningen vidare.

Distriktsordförande Bengt Gereonsson vädjar till allmänheten att höra av sig om det är någon som kan tänkas vara med och jobba vidare på föreningens existens. Bengt säger även att det är en mycket givande och rolig syssla att hjälpa och stötta andra som har problem med hörseln. Styrelsens största uppgift har varit att förse sina medlemmar med batterier, till kanske Sveriges billigaste priser, samt att ordna trivselträffar. När det gäller resor så har småföreningarna god hjälp av HRF Skaraborgsdistriktet och intilliggande föreningar.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.