Luciatablå hos PRO Forsvik-Mölltorp och Undenäs

Läsarnas
PUBLICERAD:

På luciadagen den 13 december bänkade sig dryga 50-talet medlemmar från PRO Forsvik-Mölltorp och Undenäs i Idrottslokalen i Forsvik. Det har nu blivit tradition med luciatablå framförd av en klass från Forsviks friskola just den dagen. 14 frimodiga, men förmodligen trötta, ungdomar sjöng och uppträdde med stor bravur som stjärngossar, tomtar, tärnor och lucia. På frågan om de hade tid att stanna och dricka saft med bullar och pepparkakor kom ett unisont ”jaa”! Det ville de förstås och de fick också smaka på vår egen specialitet – pensionärsbakelse! Den tycktes smaka även det unga gardet, så nu vet de vad som väntar dem lite längre fram i livet!

Avslutningsvis fick klassen motta bidrag till sin skolresa från båda PRO-föreningarna. Ungdomarnas ljudliga uppskattning av tillskotten i kassan och förtäringen var ingenting att ta miste på! Applåden efteråt var de väl värda.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.