SPF Seniorerna hade bowlingavslutning

Läsarnas
PUBLICERAD:
Från vänster: Eva Forsmark, Eva Cederqvist, Caroline Janneskog, Eva Enarsson och Mats Forsmark.

Det var säsongsavslutning i Bowlinghallen på Arena Skövde för ett trettiotal aktiva bowlingspelande seniorer från de fyra SPF Seniorerna-föreningarna: Skövde, Elin, Sventorp-Forsby och Nordbillingen. Året avslutades med den traditionsenliga tävlingen där deltagarna tävlade mot sig själva, d.v.s. det gällde att överträffa sitt säsongsgenomsnitt så mycket som möjligt. Vinnare blev Caroline Janneskog, tvåa Eva Enarsson och på tredje plats Eva Cederqvist. De tre pristagarna fick varsin glasfigur. Vinnaren fick dessutom en inteckning i det prestigefyllda vandringspriset.

Säsongen avslutades med gemensamt julbord. Eva och Mats Forsmark, vilka har ansvarat för de praktiska arrangemangen runt höstens spelningar och resultatuppföljning, avtackades av deltagarna med en blomma och present. De annonserade att nästa bowlingssäsong startar redan den 9 januari.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.