Julkonsert med Hjo folkhögskolas musik- och kantorslinje

Läsarnas
PUBLICERAD:

Tisdagen den 18 december hade Hjo folkhögskolas musik- och kantorselever julkonsert i Hjo folkhögskolas kapell, fullsatt för kvällen. Årets konsert hette Sånger bland gnistrande stjärnor och bjöd på klassisk julmusik, folkmusik, visor och populärmusik. Några sånger som framfördes under kvällen var Jul jul av Gustaf Nordqvist, Maybe this Christmas, Koppången, Ave Maria, The Christmas Song, O makalösa stjärna och Ljus till nattsvart jord. Schuberts Marsch Militaire, känd ifrån I jultomtens verkstad i programmet Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul, framfördes denna kväll på orgel. I pausen bjöds det på glögg och pepparkakor och Helena Ambertsson underhöll med fiol tillsammans med Gustaf Johansson och Stina Andersson på dragspel.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.