Gemenskap och glädje på handbollsplanen

Läsarnas
PUBLICERAD:

Mellan nyår och trettonhelgen tränade och spelade tjejerna och killarna födda -06 tillsammans i Idrottshallen i Skövde. Det har blivit ett stående inslag att man några gånger per säsong gör något trevligt gemensamt mellan IFK Skövde handboll och Skövde HF:s 06-or. Under detta tillfälle i Idrottshallen spelades det 4 matcher mellan lagen och till slut mixade man lagen så att killar och tjejer spelade tillsammans, vilket var mycket uppskattat.

– Man märker att både tjejerna och killarna ser fram emot de här tillfällena. Det är en hög närvaro och koncentration samt respekt för varandra från alla ungdomar, säger Jonny Gustavsson som är ledare för IFK.

Samarbetet mellan -06-lagen har pågått i några år och det har bland annat medfört en ökad gemenskap mellan föreningarna i denna åldersgrupp.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.