Mariestad Bois föll i Kristianstad

Ishockey
PUBLICERAD:
Filip Törnqvist (21) kvitterade till 2-2 i Kristianstad.
Foto: Charlotte Ferneman
Efter segern senast mot Grums föll Mariestad Bois i bortamötet med Kristianstad. Hemmalaget vann med 3-2 efter en sent avgörande av Johan Lundgren.

I upptakten av den södra Allettan har Mariestad förlorat två matcher och vunnit en. I premiären föll laget hemma mot Troja/Ljungby (3-4)

I Kristianstad kom Mariestad under med 0-2 efter den första perioden. I andra reste sig laget och kunde med mål i tät följd genom Erik Olsson (1-2) och Filip Törnqvist (2-2) se till att det var helt jämnt inför tredje.

Bois hamnade i i svårigheter tidigt i den tredje perioden då laget fick spela två minuter i tre mot fem. Laget red ut den stormen, men med 4,20 kvar att spela slog Kristianstad till med ett mål som avgjorde matchen inför 941 åskådare.

Nästa match spelas hemma mot Visby/Roma på onsdag.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.