Stefan Strind tar över SAIK

Fotboll
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Stefan Strind är SAIK:s nye tränare.
Foto: Johan Espefält
Stefan Strind har både spelat och varit assisterande tränare i Skövde AIK. Nu är han tillbaka i klubben och nu som huvudtränare för division 1-laget.

Det har pratats en del om Strind ett tag och på söndagskvällen fanns han på plats på i klubbhuset på Lillegården där han presenterades på en presskonferens.

Strind är bosatt i Herrljunga och spelade i SAIK på 90-talet. Han var sedan assisterande tränare under två säsonger. Han har även tränat Gauthiod och Vårgårda och även satsat på sin egen utbildning där han 2014 tog examen i Svenska Fotbollförbundets högsta tränarutbildning Uefa Pro Diploma. Detta tillsammans med kända namn som bland annat Joakim Persson, Jörgen Pettersson, Stefan Schwarz, Magnus Powell, Nebojsa Novakovic och Özcan Melkemichel.

I sin roll som huvudtränare i SAIK kommer Strind att assisteras av Robert Jacobsson. Mirza Kalijundzic blir målvaktstränare.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.