Gillis Hellberg gästade SPF Hjo

Läsarnas
PUBLICERAD:
Skaraborgsprofilen Gillis Hellberg från Falköping underhöll.

Ett nittiotal medlemmar i SPF Seniorerna Hjo hade samlats till årets första månadsträff denna gråkalla januarieftermiddag för att lyssna till Skaraborgsprofilen Gillis Hellberg från Falköping. Ämnet för dagen var humor: ”Humor i allmänhet och västgötsk sådan i synnerhet”.

Gillis påpekar att humor är viktigt för oss människor för att vi ska må bra och kan hjälpa oss igenom de svåra stunderna i livet.

Humorn är också olika beroende på var i landet man bor. Gillis underhöll oss med värmlandshistorier, göteborgsvitsar, smålandshistorier, men mest historier från Västergötland som han anser är humorns Mecka! Dock inga 08-historier, för 08-orna saknar humor. Dom är bara ”malliga”!

Många glada skratt och en lång, varm applåd visade på den stora uppskattning och glädje som Gillis Hellberg förmedlade även denna gång. ”Ett gott skratt förlänger livet”!

Vid kaffestunden följde diverse information som man kan ta del av via hemsidan.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.