Markus Fröjd förlänger med Skövde AIK

PUBLICERAD:
Målvakten Markus Fröjd har skrivit på ett nytt kontrakt med Skövde AIK.
Foto: Johan Espefält
Målvakten Markus Fröjd fortsätter i Skövde AIK. 22-åringen har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med division 1-klubben.

Ytterligare en pusselbit är klar i Skövde AIK:s lagbygge till nästa säsong.

Målvakten Markus Fröjd har bestämt sig för en fortsättning i division 1-klubben.

Han har skrivit på ett nytt tvåårsavtal med Skövde AIK.

Fröjd har varit en given spelare i SAIK:s startelva de senaste säsongerna och nu kör han alltså vidare i SAIK där han får sällskap av de två andra målvakterna Edvin Lund Borg och David Engelbrektsson.

Målvaktsbesättningen i SAIK är därmed klar inför kommande säsong.

– Kul att Markus fortsätter. Han är en viktig kugge i vårt lag och har varit vår första målvakt de senaste säsongerna och ger en stabilitet i vårt försvar samtidigt som han är en god mentor och förebild för Edvin och David, säger Skövde AIK:s klubb- och sportchef Per Åstemo till klubbens hemsida.

Markus Fröjd har 79 seriematcher för SAIK på sin meritlista. Fröjd, som i december gjorde sin planerade höftoperation, kommer att rehabträna under försäsongen och förväntas vara spelklar igen i mitten på mars.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.