PRO Timmersdala hade grötfest

Läsarnas
PUBLICERAD:

Den 8 januari hade PRO Timmersdala sin årliga grötfest, där ordförande Gösta Andersson hälsade ett 65-tal medlemmar välkomna och speciellt till dagens underhållare som var Peder Sveder och Gabriella Murphy.

Gröten och det hembakade brödet lät sig väl smaka och så var det dags för Peder och Gabriella som spelade och sjöng allt från Eddie Meduza-låtar till Ljusen brinner. Efteråt blev det kaffe och pepparkaka och mer skönsång som avslutades med Gabriellas sång och stående ovationer.

Efter detta lottades de reflexvästar ut som vi erhållit från Skövde kommun och sedan var det dragning av våra åror. Slutligen tackade ordföranden alla och önskade god fortsättning på kvällen med uppmaningen att använda sina reflexvästar.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.