Revymakarna ger extraföreställning

Scen
PUBLICERAD:
Efter den stora succén med “Det bästa från Björn & Benny” släpper Revymakarna biljetter till ytterligare en extraföreställning.

Trots 5 000 sålda biljetter till den utsålda succéföreställningen där revymakarna bjuder på en två timmar lång hitkavalkad av det bästa från Abba-duon Benny Andersson och Björn Ulvaeus, är efterfrågan på biljetter fortsatt stor.

Nu har Revymakarna hittat ett datum för ytterligare en extraföreställning som ges söndagen den 27/1 klockan 13.00.

Biljetterna släpps redan under onsdagen, skriver Revymakarnas producent Ulf Ekström i ett pressmeddelande.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.