Retorikkonsult gästade Aktiva seniorer

Läsarnas
PUBLICERAD:

Vid Aktiva Seniorer Skövdes månadsmöte den 8 januari fick vi lyssna till en föreläsning av Jonna Nyberg om hennes uppväxt och utbildningar först på Västerhöjdsgymnasiet i Skövde och senare på Södertörns högskola i Stockholm. Där läste hon Retorikkonsultprogrammet och med en fil. kand i retorik har Jonna startat och driver företaget Retorikverkstaden.

Företaget ger kurser i retorik för till exempel företag, vårdyrken och skolor där behovet av kommunikation och anpassning av språkets form och innehåll är mycket viktigt. Hon berättade också om arbetet i Näringslivsforum Skövde där hon är ordförande

Hon säger att hon är övertygad om att vi skapar goda relationer med bra kommunikation.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.