Sista kullen yrkeslärarstudenter tog examen

Läsarnas
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Lärarförbundet var med på en högtidlig examensavslutning på Högskolan i Skövde i måndags den 7 januari. Det var sista kullen yrkeslärarstudenter som tog sin examen. På bilden finns yrkeslärare till olika program på gymnasiet; hantverksprogrammet frisör, elprogrammet, byggprogrammet, industriprogrammet, hovslagarlärare, djurbrukslärare, floristlärare, naturbrukslärare. Lärare för utbildningen har varit: Programansvarig Ingela Gyllspång, Gunvi Broberg och Anita Kjällström. Yrkeslärarutbildning i framtiden ges bland annat på följande orter: Göteborg, Karlstad, Jönköping.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.