Broddarna räckte inte långt

Insändare
PUBLICERAD:

För några dagar sen kunde man läsa i SLA att Tibro kommun tänkte på oss som fyllt 65, de skulle skänka isbroddar för att vi ska vara trygga när vi är ute på hala vägar och gångbanor. De köpte in cirka 260 par, vilket inte räckte så långt, jag var där på onsdagen men givetvis var de slut, men tjejen som hade delat ut broddarna upplyste vänligt att det fanns likadana på Apoteket. Hon hade rätt, det var bara det att Apoteket tog betalt för sina. Jag frågade om man kunde skicka en räkning till Tibro kommun, men det gick inte!

Ni som “har hann ummet" borde veta att vi är många fler som fyllt 65! Ni borde skämmas! Och hade ni inte råd med fler då hade det räckt med tio par, skillnaden är bara att de tagit slut tidigare! Men det klart, ni måste spara, chefer som säger upp sig och går hem samma dag kostar ju en del. Hörde att det var samma "hen" som förhandlade om elchefens lön som beställde broddarna. "Hen" kunde inte hålla reda på nollorna, lönen en nolla för mycket, broddarna en nolla för lite!

Väntar med spänning på nästa sändning!

Johnny Design

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.