Daniel vidare i “Sveriges mästerkock”

Nöje/Kultur
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Daniel Johansson är vidare till slutkvalet i Gävle. Hjobons oxfilé-rätt “Bookmaker á la Hjohansson” gick hem hos juryn i TV4:s “Sveriges mästerkock”.

Daniel Johansson från Hjo tog sig vidare till slutkvalet i “Sveriges mästerkock”.
Foto: TV4

Bilförsäljaren och amatörkocken som arbetar i Skövde och bor i Hjo klarade audition i Göteborg med bravur och charmade juryn både med sin mat och personlighet i torsdagskvällens program.

Dessutom lyckades Daniel Johansson göra fin reklam för den lilla hamnstaden vid Vätterns strand innan Leif Mannerström, Markus Aujalay och Mischa Billing satte gaffeln i Daniels provrätt: Oxfilé med stora pommes frites och bearnaise.

– Det är en dröm att träffa människor med så mycket energi, vilja och hunger. och du har lyckats sälja in hela konceptet, konstaterade Markus Alujalay.

I nästa veckas avsnitt av “Sveriges mästerkock” inleds slutkvalet i Gävle.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.