Tre Kronors guldtränare föreläste om ledarskap

Sport
PUBLICERAD:

Västergötlands fotbollförbunds årliga symposium i Skövde lockar flera stora namn. Tre Kronors Rikard Grönborg, som är inne på sin sista säsong som förbundskapten, är en av föreläsarna och han talade om ledarskap.

– Det viktigaste handlar framförallt om kommunikationen mellan alla människor runtomkring. Alla pratar om det men hur gör man faktiskt det. Det är viktigt med tydlighet och ärlighet i ledarskapet, säger Rikard Grönborg.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.