Föreläsning: Christina Stielli till Skövde

Det händer
PUBLICERAD:
Christina Stielli kommer till Skövde med sin föreläsning Greppa livet.
Foto: Pressbild
Christina Stielli kommer till Skövde på sin föreläsningsturné Greppa livet.
– Ingen kan förverkliga alla sina önskningar och mål. Men vi kan sluta gräma oss över det som inte blev, chanserna vi inte tog och tiden som försvann, säger Christina Stielli i ett pressmeddelande.

Christina Stielli har inspirerat tusentals med sina föreläsningar om arbetsglädje, medarbetarskap och förändring. Nu är hon ute på turné med sin nya föreläsning där hon lär ut hur man kan hitta en bra balans i livet genom att tackla svårigheter, krav och höga ambitioner.

– Vi har bara ett liv och det gäller att ta vara på det, forma det mer som vi vill och hitta en bra balans mellan familj, jobb, vardag och lek - något som i många fall är lättare sagt än gjort. Ett liv ska inte bara levas, utan även gärna upplevas, säger Christina Stielli i samma pressmeddelande.

Till Skövde kommer hon den 20 februari.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.