Bidrag från Lions club Skultorp

Läsarnas
PUBLICERAD:
Lions club Skultorps President Lennart Svensson, Marie-Louise Brockmar och IR-ansvarig Rune Eriksson.
Lions club Skultorp har haft årets första månadsmöte. Marie-Louise Brockmar var inbjuden som gäst och informerade om insamlingsstiftelsen till minne av Anna-Karin Nyberg Mazeka.

Målsättningen med stiftelsen är att hjälpa behövande människor i lokalsamhället Simlangentsha, det vill säga Pongola med omgivande byar. Verksamheten bedrivs vidare i Anna-Karin och Zibuse anda.

Enligt deras principer riktas hjälpinsatserna till barn och ungdomar och framför allt till skolverksamhet för att få en bra kunskap och utveckling. Lions Club Skultorp har bidragit till stiftelsen i flera år och även så detta året då stiftelsen fick ta emot en check på 20 000kr.

Personer på bilden är Lions club Skultorps President Lennart Svensson, Marie-Louise Brockmar och IR-ansvarig Rune Eriksson.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.