Vårsäsong med massa Kulturkul i Skövde

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Marika Ekström, kulturstrateg, Christina Mikkelä Björnberg, administratör Skövde kulturfabrik, Cecilia Spangenberg, biblioteksassistent, Mette Muhli, intendent förmedling Konstmuseet, Berit Lidell, föreningen Skövde filmfestival, Lizette Uddmar, barn- och ungdomsbibliotekarie, och Tomas Olausson, museipedagog, presenterade vårens Kulturkul i Skövde.
Foto: Petra Lundgren
Programmet för vårens Kulturkul i Skövde är klart. Det består av allt från filmworkshop och trolleri till teaterbesök och slajmverkstad.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.