Skövde HF avgjorde på matchens sista kast

Handboll
PUBLICERAD:
Det blev ett rafflande slut i Boden Arena. Skövde HF fick straff i slutsekunderna och sedan gick slutsignalen i bortamötet med Boden Handboll IF. Sofia Berggren, 22 år, klev fram och gjorde inget misstag ifrån sju meter när hon satte avgörande 27-26 och sedan utbröt ett vilt segerjubel i Skövdelägret.
– Det var riktigt skönt. Vi gjorde ingen perfekt match men vi tog chansen på slutet och lyckades, säger SHF-tränaren Rasmus Poulsen efter dramat i Norrbotten.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.