Fritt fall för HP Skövde 90

Handboll
PUBLICERAD:
Det går tungt för Stefan Cronberg och HP Skövde 90. Hemma mot bottenlaget IFK Karlskrona blev det storförlust och HK Country har nu tolv raka matcher utan seger.
Foto: Johan Espefält
HP Skövde 90 befinner sig i fritt fall i division 1. HP har inte vunnit sedan den 27 oktober och det blev inget trendbrott i streckmötet med IFK Karlskrona. HP blev istället helt överkört och sejouren i ettan riskerar att bara bli ettårig.
– Vi har inte vunnit på jättelänge och vi mår inte bra i gruppen. Jag är jättebesviken på sättet som vi uppträder. Vi har mycket att fundera över, framförallt anfallsmässigt, säger HP-tränaren Fredrik Ljungquist efter 23-34-förlusten.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.