SPF Sventorp-Forsby har haft årsmöte

Läsarnas
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Arne Andersson
SPF Seniorerna Sventorp-Forsby har haft sitt årsmöte den 6 februari i Sventorps bygdegård. Cirka 90 medlemmar kom för att deltaga vid förhandlingarna. Årsmötet inleddes av Jan-Erik Sandin från anordnande grupp som hälsade alla välkomna till årsmötet.

Komminister Magnus Carlsson höll i minnesstunden för de medlemmar som gått bort under det gångna året och som avslutades med psalmen Härlig är jorden.

Så var det dags för förhandlingarna med verksamhetsberättelsen för det gångna året. Under året har sex månadsmöten och nio styrelsemöten hållits. Medlemsantalet vid årets slut var 142 st. Studieverksamheten har varit livlig i samarbete med Vuxenskolan. Linedance, samba-canasta, bridge, klubbmästerskap. Boule har spelats under ledning av Jan-Erik Sandin. Medlemmarna har varit väldigt flitiga i dessa aktiviteter. Under hösten anordnades en endagsresa till Ramundeboda kyrka och Svenska skoindustrimuseet i Kumla.

Så var det dags för val och hela styrelsen blev omvald med Inger Wedholm som ordförande, sekreterare Sonia Andrén, kassör Irene Ödman, övriga ledamöter omvaldes.

Det blev även information om kommande aktiviteter, resor m.m.

Så var det dags för frukt, kaffe med semla och lottdragning samt utlottning av reflexvästar som kommunen skänkt. Ordföranden tackade grupp 2 som anordnade årsmötet.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.