Aktiva Seniorer fick lyssna till föredrag om en dramatisk skidutflykt

Läsarnas
PUBLICERAD:
Tobias Matteusson berättade om sin oerhört dramatiska skidutflykt i Norge.

Vid Aktiva Seniorers månadsmöte den 5 februari fick vi en föreläsning som berörde och förfasade. Tobias Matteusson berättade om sin oerhört dramatiska skidutflykt i Norge, som slutade med ett fall längs en lodrät bergvägg cirka 50 meter rakt ner. Vi fick följa hans väg ”tillbaka till livet” där han bland annat berömde den norska fjällräddningen och sjukvården. Hans temperatur vid ankomst till sjukhuset var bara 25 grader. Sjukvården i Sverige har också jobbat mycket med honom. Bland annat fick stora skruvar sättas in i kroppen för att få ihop alla frakturer. Hans långa rehabilitering har gått bra mycket tack vare hans entusiasm och positiva inställning till livet – detta tar vi med oss!

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.