Akuta snöröjningsinsatser påverkar parkeringsplatser

Insändare
PUBLICERAD:
Replik på insändare i SLA 6/2 angående borttagna parkeringsplatser i Skultorp.

Hej! Jag förstår att det kom plötsligt att delar av Stjärnvägens parkeringar togs bort. Jag ber om ursäkt att detta inte föregicks av bättre information till alla berörda. Anledningen är att det häftiga snöfallet under de senaste veckorna gjort att det varit svårt för plogbilarna att komma till på platsen och snöröja här. Vi behövde därför ingripa mer skyndsamt och i och med detta föll en del av informationsåtgärderna bort. Vi har varit på platsen och informerat de vi påträffat, men jag tar med mig att vi kan bli bättre på detta inför kommande akuta åtgärder. Parkeringsförbudet kommer att tas bort när vintern ger med sig, alternativt senast i slutet av april.

För att få snabbare svar på eventuella framtida frågor får du även gärna vända dig till Kontaktcenter på 0500-49 80 00 som hänvisar dig till rätt person.

Vänliga hälsningar:

Daniel Lindh

gatu- och naturchef, Skövde kommun

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.