34 arbetsgivare deltar i Sommarjobbsmässan

Näringsliv
PUBLICERAD:
Den 27 februari hålls årets Sommarjobbsmässa på Valhall./Arkivbild
Foto: Roland Svensson
34 arbetsgivare som söker sommarpersonal kommer att finnas i Valhall den 27 februari. Då arrangerar nämligen Arbetsförmedlingen sin Sommarjobbsmässa.

Det är tredje året som Arbetsförmedlingen Östra Skaraborg arrangerar mässan. Arbetsgivare som verkar inom flera olika områden kommer att finnas på plats, till exempel inom vård- och omsorg, handel, industri, produktion, fastighetsskötsel och lokalvård.

Ett utmärkt tillfälle att hitta något om man är sugen på att hitta ett jobb under sommaren. Totalt handlar det om 1 500 till 2 000 tjänster som ska fyllas.

Nytt för i år är också att Försvarsmakten tillsammans med Arbetsförmedlingen anordnar en arbetsgivarträff med arbetsgivare som skrivit avsiktsförklaringar med Försvarsmakten. Cirka 500 rekryter från Skaraborgs regemente P4 och Trängregementet deltar under mässan.

Sommarjobbsmässan är öppen för alla att komma och besöka. Information har spridits till arbetssökande hos Arbetsförmedlingen, högskolor, gymnasieskolor och SFI med flera.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.