Klart vem som tar över caféet vid Hornborgasjön

Näringsliv
PUBLICERAD:
Café Doppingen har fått en ny ägare. Ingrid Axelsson tar över.
Foto: Privat
Ingrid Axelsson är den som har tagit över driften av Café Doppingen intill Naturrum vid Hornborgasjön. Söndagen den 17 mars är det dags för säsongsöppning.

Café Doppingen invigdes i mars 2017. Med samma innehavare sedan starten har det nu skrivits kontrakt med en ny innehavare. Ingrid Axelsson är den som tar över. Hon har tidigare drivit flera caféer och restauranger, bland annat Hellekis Café och restaurang på Kinnekulle.

– Den här platsen är verkligen en lisa för själen. Skönheten och lugnet, långt bortom allt larm. Det är den känslan vi vill dela med besökaren och vår ambition är att ha ett utbud som står i samklang med naturen och kunna arbeta med närproducerade råvaror, säger Ingrid Axelsson, i ett pressmeddelande.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.