Anders Jansson på turné till Skövde

Det händer
PUBLICERAD:
Anders Jansson kommer till Skövde med sin föreställning “Radikal optimist”.
Foto: Johan Nilsson/TT
Anders Janssons turné med “Radikal optimist” fortsätter i höst. Den 14 november kommer han till Stadsteatern i Skövde.

“Radikal optimist” är namnet på Anders Janssons nya soloföreställning. Biljetterna till vårens Sverigeturné har sålt bra och nu är det klart att turnén fortsätter till hösten. Det är enligt ett pressmeddelande “en humorföreställning i högt tempo med berättelser om bland annat Anders Janssons kärlek till tabletter och hans skräckblandade fascination för tänkande teknik”.

– Jag är så glad att få ha roligt tillsammans med publiken. Den här föreställningen känns mer personlig än min förra och det verkar publiken gillar. Jag hoppas att de efteråt känner sig inspirerade, glada och fulla av energi. Så som jag gör, säger Anders Jansson i pressmeddelandet.

Biljetterna släpptes den första mars.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.