Brandy Row till Skövde

Det händer
PUBLICERAD:
Andreas Emanuelsson från rockklubben It'd be a lot cooler if you did.
Foto: Aleksandra Stålfors
Den brittiska artisten Brandy Row ska på turné Sverige och kommer till Skövde i helgen.

I höstas startade rockklubben It'd be a lot cooler if you did av bland andra Andreas Emanuelsson. Första helgen i mars har han bokat en liten Sverigeturné åt en brittisk artist som heter Brandy Row. Han beskrivs som en blandning mellan Bob Dylan och Tom Waits och verkar inom punkens tradition. Brandy Row spelar i fyra städer på två dagar.

I Skövde blir det en kvällsspelning den andra mars på Sällskapet.

Där spelar även Skövdebandet Stoppa tjuven som för en månad sedan släppte sin debutsingel “Hej alla drömmare”.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.