Pagero etablerar sig i Skövde

Näringsliv
PUBLICERAD:
Pagero etablerar sig i Skövde.
Foto: Per Engelbrektsson
Pagero arbetar med att hjälpa företag och organisationer i landet med att digitalisera affärsprocesser som rör e-faktura. Nu expanderar företaget och startar upp sitt fjärde kontor i Skövde.

Pagero expanderar i Sverige genom att öppna lokalkontor i Skövde, som då blir det fjärde kontoret i Sverige vid sidan om Stockholm , Göteborg och Östersund.

Fokus är att hjälpa företag och organisationer i Sverige att digitalisera sina affärsprocesser för att uppfylla det kommande svenska lagkravet på e-faktura som införs den 1 april 2019.

Lagkravet införs enligt ett EU-direktiv som innebär att offentlig sektor i alla medlemsländer senast 2019 måste kunna ta emot och hantera fakturor elektroniskt. I Sverige har man valt att rekommendera att e-fakturorna skall skickas via nätverket PEPPOL, Pan-European Public Procurement On-Line.

De kommande svenska lagkraven innebär stora förändringar för många offentliga organisationer och deras leverantörer, säger Jonas Lehnér, Key Account Manager Public Sector på Pagero, i ett pressmeddelande.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.