Årsmöte för Beatebergs IK

Läsarnas
PUBLICERAD:

I lördags kväll höll Beatebergs IK årsmöte i klubblokalen Abberuds skola. Bland aktiviteterna under året märks naturstig, bilorientering, kubbspel, boule, metartävling, femkamp barn- och ungdomar, Bik-jogg, bordtennistävling m.m. Klubben firade även under året 50-årsjubileum, med en fest för sina medlemmar. Medlemsantalet 2018 var 155 personer.

I styrelsen blev det omval på samtliga poster. Som ny medlem i biblioteksgruppen invaldes Anna Gustavsson. Kvällen avslutades med förtäring samt kaffe och tårta, frågequiz, roslotteri och dragning i listlotteriet.

Styrelsen framförde även ett tack till alla sponsorer.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.