Ny frisörsalong i Skultorp

Näringsliv
PUBLICERAD:
Sargon Younan och Shatila Saleh har öppnat Salong hair and beauty i Skultorp.
Foto: Tobias Larsson Franzén
Sargon Younan och Shatila Saleh har startat upp Salong Hair and Beauty i Skultorp. De erbjuder klippningar av alla sorter, och har siktet inställt på mer.

Sargon är uppvuxen i Skövde, men har de senaste 15 åren varit frisörlärare och drivit en egen frisörsalong i Göteborg. Nu valde han att flytta hem tillsammans med fästmön Shatila och starta upp på hemmaplan. Närmare bestämt längs Skövdevägen, bredvid Vägkrogen.

– Jättespännande. Vi har totalrenoverat hela lokalen. Det är viktigt att det ska kännas fräscht, säger han.

De smygstartade redan i början på veckan och erbjuder alla sorters klippningar; för män, damer, barn och pensionärer, samt skägg och ögonbrynsbehandlingar.

Sargon är den som klipper medan Shatila står för skönhetsdelen. Så småningom kommer de nämligen att börja med laser- och spraytan-behandlingar.

– Vi planerar också att kunna erbjuda botox- och fillerbehandling som kommer att utföras av en legitimerad sjuksköterska, säger Shatila.

De hoppas nu att många Skultorpsbor hittar dit.

– Det bor många barnfamiljer och pensionärer här så därför har vi anpassat priset efter det, så att folk ska slippa åka in till Skövde.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.