Spanien nästa för Mathias i “Ensam mamma söker”

Nyheter
PUBLICERAD:
Hjokillen Mathias Gustavssons dejtingäventyr i “Ensam mamma söker” ser ut att bli långvarigt. I nästa veckas avsnitt åker Mathias till Spanien med trebarnsmamman Theodora Larsson, från Borås.

I tisdagens avsnitt fick tv-tittarna följa Mathias och Theodora när de gick på dejt och spelade minigolf med Theodoras barn. Hjokillen verkar ha vunnit både Theodoras och barnens hjärtan och blev sedan utvald, tillsammans med Anton, att följa med till Spanien på minisemester i nästa veckas avsnitt.

– Vår relation har blommat lite och han känns väldigt trygg och mysig. Barnen verkar älska Mathias, sa Thoedora efter dejten.

– Jag tycker Thoeodora är en fantastisk kvinna och mamma. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var intresserad, sa Mathias i programmet.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.