ICA Hakons Veteranklubb har haft årsmöte

Läsarnas
PUBLICERAD:

Årsmötet inleddes med en parentation över de medlemmar som avlidit under föregående år och följdes av en tyst minut. Därefter hälsade ordföranden alla välkomna till årsmötet och förklarade mötet öppnat.

Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar som genomfördes så var det en ledamot som på egen begäran valt att avgå och där valdes nuvarande suppleant att gå upp som ordinarie ledamot. Förutom denna förändring så avgick de båda revisorerna, även dessa på egen begäran, och mötet valde in två nya revisorer. Ordföranden avtackade de avgående med en blomsterbukett var. Ordföranden informerade även om kommande aktiviteter under året, framförallt ett studiebesök på det nya Regionens hus, som man ser fram emot.

Så var det dags för fika som bestod av en god semla och kaffe. Under tiden som detta avnjöts så genomfördes lottdragning med fina vinster. Ordföranden tackade slutligen alla som ställt upp på årsmötet och önskade en fin dag.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.