Mellovinnaren till Skövde i december

Musik
PUBLICERAD:
John Lundvik vann Melodifestivalen.
Foto: Claudio Bresciani/TT

Konserten Christmas Night återvänder till Arena Skövde i vinter. Medverkar då gör bland annat Melodifestivalvinnaren John Lundvik, samt Elisa Lindström.

Knappt har dammet från Melodifestivalsfinalen lagt sig. Men redan nu står det klart att vinnaren John Lundvik kommer till Arena Skövde den 15 december 2019.

Han kommer att överta konsertsatsningen Christmas Night, som Magnus Carlsson stått som frontfigur för de senaste fem åren.

Wiktoria, Tommy Nilsson, Elisa Lindström och John Lundvik är med i årets Christmas Night.
Foto: Rickard L Eriksson

Med sig på scen har han också Elisa Lindström från Töreboda, Tommy Nilsson och Wiktoria. De kommer att turnera runt om i Sverige under årets sista två månader.

John vann inte bara Melodifestivalen med låten “Too late for love”, han står också bakom Englands bidrag till Eurovision Song Contest, “Bigger than us” som sjungs av Michael Rice.

Det har varit några hektiska månader för honom:

– Det är hektiskt, men jag är densamme. Nu börjar verkligen resan för mig som artist, säger John i ett pressmeddelande.

Den 16 maj hålls semifinalen i Eurovision Song Contest. Då står han på scenen ihop med sin gospelkör. Han är också spänd över att se hur det kommer att gå för det andra bidraget.

– Men jag tror att “Too late for love” är en starkare låt. Den är mer unik, säger han.

Konsertproducenten för Chrismas Night, Patrik Krall är positiv att ha med John på tåget.

– John är inte “bara en låt”. Han är en mycket stor artist, som kommer ha en lång karriär framför sig, säger Patrik i pressmeddelandet.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.