Skövde HF föll stort - Skara mot Sävehof i slutspel

Handboll
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Dags för den sista seriematchen och Skövde HF har chans att gå till slutspel, men det krävs seger mot Lugi samtidigt som Skara HF förlorar hemma mot VästeråsIrsta. Nu föll Skövde med 18-28 och Skara besegrade VästeråsIrsta med 32-20. Skara HF går till slutspel och där väntar Sävehof i bäst av fem matcher i kvartsfinal. Slutspelsvalen föll ut så här: Skuru-Kungälv, H 65 Höör-VästeråsIrsta, Sävehof-Skara HF och Lugi-Önnered.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.