Agatha fick gåva av Birgittalogen Elin

Läsarnas
PUBLICERAD:
Annika Månsson och Lisa Fogelberg tar emot gåvobrevet från Maj-Britt Forsell, Marie Kedebäck Olsson och Eva Williamsson från Logen Elin.

Birgittalogen Elin i Skövde besökte måndagen den 11 mars Bröstcancerföreningen Agatha Skaraborg för att överlämna ett gåvobrev på 5 000 kronor. Syftet och önskemålet med gåvan, är att den skall användas till någon aktivitet/upplevelse för Agathas medlemmar. Vi från logen Elin blev mycket väl mottagna, bjudna på kaffe och vi informerade varandra om våra föreningars verksamheter.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.