Antikrundan kommer till Karlsborg

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Karlsborg är en av de sex städer som får besök av tv-programmet Antikrundan under sensommaren.

När SVT:s långkörare turnerar för 31:a året gör man ett stopp i Karlsborg. Antikexperterna Knut Knutson, Rickard Thunér, Bo Knutsson, Eva Seeman och programledaren Anne Lundberg träffar folk som vill ha sina föremål värderade på inspelningsdagen som är måndagen den 26 augusti.

– Karlsborg ligger ju så vackert invid Göta kanal, men att det var så vackert även inne på fästningen var en glad överraskning för mig. Vi har aldrig tidigare spelat in i Karlsborg så det känns extra roligt att få berätta om Sveriges reservhuvudstad och om vad fästningen har och har haft för betydelse genom åren, säger producenten Pernilla Månsson Colt i ett pressmeddelande.

I början av 2020 ska två heltimmesavsnitt från Karlsborg sändas.